I ovaj tjedan očekuju nas brojna događanja na tradicionalnom karnevalu u gradu Pagu.

 

Četvrtak, 21. veljače
Karnevalska družina nastavlja s "ričavcima", običajem okupljanja maškaranih grupa od 5 -10 članova, koje se okupljaju četvrtkom (navečer), obilaze domove Pažana i prigodnim pjesmama potiču domaćina da im otvori vrata.

Petak, 22. veljače
Karnevalska predstava „Škojovizija“ održati će se u Domu kulture u petak, 22. veljače s početkom u 20:00 sati. Ove godine obilježava se 20 godina održavanja karnevalskih humorističnih predstava koje na humorističan i sebi svojstven način prikazaju aktualne otočne teme i nasmijavaju publiku. Predstave su odlično posjećene i izazivaju veliko zanimanje otočana.

Subota, 23. veljače
U subotu, 23. veljače u II magazinu soli nastupa Ivica Sikirić-Ićo. Izvest će svoj standardni repertoar a poznat je po tome to svaki nastup pretvori u eksploziju zabave i dobrog raspoloženja. Početak koncerta je u 21 sat. Cijena ulaznice je 50,00 Kn.

Nedjelja, 24. veljače:
U nedjelju, 24. veljače od 17.00 do 20.00 sati u prostoru II Magazina soli održat će se Dječji karneval. Male maškare očekuje bogat program: animacija, karnevalske igre, karnevalski disco, paško kolo, nagradne igre, grickalice i sokovi.

Organizator Vortex, pokrovitelji: TZ grada Paga i grad Pag

Ico
Skojovizija
Djecji-karneval-2019-fb